logo newsletter1

Ζωντανή Μετάδοση

live

Είσοδος ΜελώνΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΝΕΑ News Letter

postheadericon NewsLetter

postheadericon Newsletter της EΑE - 10o τεύχος του Οrthoscope

 

pdf logo   

 

 

postheadericon Newsletter της EΑE - 9o τεύχος του Οrthoscope

 

pdf logo   

 

 

postheadericon Newsletter της EΑE - 8o τεύχος του Οrthoscope

Αγαπητοί Συνάδελφοι

To 8ο τεύχος του Newsletter της Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρείας συμπίπτει με μία μεγάλη αλλαγή, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ της ΕΑΕ υπάρχει μετονομασία στο Newsletter και από εδώ και πέρα ο νέος του τίτλος θα είναι Arthroscope.
Επιπρόσθετα σεβόμενοι την επιθυμία όλο και περισσότερα μέλη της Εταιρείας να λαμβάνουν μέρος στις δραστηριότητες της από το επόμενο τεύχος θα υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή μελών της Εταιρείας στη νέα συντακτική ομάδα του Newslette

Περισσότερα...

 

postheadericon Newsletter της EΑE - 7o τεύχος του Οrthoscope

Αγαπητοί Συνάδελφοι

To 7ο τεύχος του Orthoscope, του Newsletter έρχεται στα χέρια σας τόσο με την ηλεκτρονική του μορφή όσο και με την κλασσική έντυπη μορφή, παρόλες τις οικονομικές κυρίως δυσκολίες και πιστεύουμε ότι καταφέρνουμε να στεκόμαστε με αξιοπρέπεια αλλά και με τον απαραίτητο σεβασμό απέναντι στα μέλη της Εταιρείας. Η ανταπόκριση των νέων μελών στο πτωματικό workshop που έγινε τον Απρίλιο στην Λάρισα (ετήσια εδκήλωση της εταιρείας) η θέληση τους για ενεργό συμμετοχή στην Εταιρεία όπως αυτή εκφράστηκε από τις υποψηφιότητες για το νέο Δ.Σ αλλά και η ολοένα και αυξανόμενη συμμετοχή των μελών με άρθρα στο Newsletter αποτελεί για εμάς μία επιβράβευση της προσπάθειας που γίνεται όλον αυτόν το χρόνο.

Η συμμετοχή των νέων κυρίως συναδέλφων σε όλες τις δραστηριότητες της εταιρείας αλλά και η συγγραφή άρθρων για το Newsletterείναι βασική επιδίωξη των μελών του νέου Δ.Σ. και της συντακτικής ομάδας. Επίσης θα θέλαμε από αυτό το βήμα να σας καλέσουμε στο επόμενο συνέδριο της ΕΑΕ, στην Θεσσαλονίκη 3-6 Μαϊου 2017, οπού την 1η ημέρα θα υπάρχει για μία ακόμη φορά πτωματικό workshop.

Περισσότερα...

 

postheadericon Newsletter της EΑE - 6o τεύχος του Οrthoscope

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Συνεχίζοντας με αμείωτη όρεξη καταφέρνουμε να στεκόμαστε στο ύψος μας και σαν επιστημονική εταιρεία που σέβεται τα μέλη της αλλά και τους νέους συναδέλφους, σας παρουσιάζουμε το 6ο τεύχος του Orthoscope, του Newsletter της ΕΑΕ κλείνοντας με αυτό τον τρόπο 3 έτη συνεχούς παρουσίας μίας προσπάθειας που ξεκίνησε και συνεχιζει με αμείωτη όρεξη έτσι ώστε να ενημερώνει τα μέλη της Εταιρείας αλλά και της ευρύτερης Ελληνικής Ορθοπαιδικής κοινότητας για οτιδήποτε άπτεται αρθροσκοπικού ενδιαφέροντος στην Ελλάδα αλλά και στην Αλλοδαπή.

Περισσότερα...

 

postheadericon Newsletter της EΑE - 5o τεύχος του Οrthoscope

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Το 5ο τεύχος του Orthoscope, του Newsletter της ΕΑΕ είναι πραγματικότητα, εκφράζοντας την δέσμευση και τη θέληση μας για συνεχή επιμόρφωση και εκπαίδευση των μελών της Εταιρείας στο αντικείμενο της Αρθροσκοπικής χειρουργικής και της χειρουργικής των αθλητικών κακώσεων.

Μετά από 2 έτη επιτυχημένης προσπάθειας και έκδοσης των πρώτων 4 τευχών του Newsletter της Εταιρείας μας, η αλλαγή στην συντακτική ομάδα συνέπεσε και με μία «δύσκολη» περίοδο για την χώρα μας, αλλά πιστεύουμε ότι και με την δική σας συμμετοχή, μία Επιστημονική Εταιρεία θα ανταποκριθεί πληρως στις απαιτήσεις και τις ανάγκες των μελών της.

Περισσότερα...

 

postheadericon Newsletter της EΑE - 4o τεύχος του Οrthoscope

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το 4o τεύχος του Οrthoscope, του Newsletter της EΑE είναι πραγματικότητα εκφράζοντας την προσπάθεια και την δέσμευση μας ως προς την πληρέστερη ενημέρωση και επικοινωνία μεταξύ των μελών της Eλληνικής Αρθροσκοπικής κοινότητας.

Το έντυπο αυτό ελπίζουμε να έχει καταχωρηθεί στην συνείδησή σας ως μια σημαντική προσπάθεια επικοινωνίας μεταξύ συναδέλφων που θέλουν να παρουσιάσουν το έργο τους, νέες τεχνικές, πρωτότυπες ιδέες, ερευνητικές μελέτες και ανασκοπήσεις.

Περισσότερα...

 

postheadericon Newsletter Αρθροσκοπικής Εταιρείας Τεύχος 3

Αγαπητοί συνάδελφοι            
Το 3ο τεύχος του newsletter της Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρείας είναι πραγματικότητα συνεχίζοντας την προσπάθεια και την δέσμευσή μας ως προς την πληρέστερη ενημέρωση και επικοινωνία μεταξύ των μελών της ΕΑΕ. Το έντυπο αυτό θα πρέπει πλέον να θεωρείται το βήμα επικοινωνίας μεταξύ συναδέλφων που θέλουν να παρουσιάσουν το έργο τους, νέες τεχνικές, πρωτότυπες ιδέες, ερευνητικές μελέτες και ανασκοπήσεις. Καλούμε για μια ακόμα φορά όλους τους ενδιαφερόμενους να συνεισφέρουν στην συνέχιση και καθιέρωση αυτής της προσπάθειας.

Περισσότερα...

 

postheadericon Newsletter Αρθροσκοπικής Εταιρείας Τεύχος 2

Aγαπητοί συνάδελφοι

Η προσπάθεια ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ των μελών της Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρείας συνεχίζεται από την Συντακτική Επιτροπή και καρπό αυτής της προσπάθειας αποτελεί το δεύτερο τεύχος του Newsletter το οποίο είναι ήδη γεγονός. (NewsLetter)

Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες σε όλους εκείνους τους Συναδέλφους που επικοινώνησαν μαζί μας εκφράζοντας θετικά εως θερμά σχόλια για αυτή την εκδοτική μας προσπάθεια. Το βήμα αυτό θα είναι ανοικτό σε όλους τους Συναδέλφους μέλη της ΕΑΕ οι οποίοι θα ήθελαν να συνεισφέρουν με οποιοδήποτε υλικό σε αυτή την προσπάθεια. Σκοπός μας είναι η προβολή του έργου των νέων κυρίως Συναδέλφων, η ενημέρωση για εκπαιδευτικές ευκαιρίες τόσο στην χώρα μας όσο και στο εξωτερικό, η πληροφόρηση για νέες πρωτοποριακές τεχνικές καθώς νέα ενδιαφέροντα βιβλιογραφικά δεδομένα.

Περισσότερα...

 

postheadericon Newsletter Αρθροσκοπικης Εταιρειας Τεύχος 1

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Μετά από αρκετό χρόνο προετοιμασίας και σημαντικής προσπάθειας είμαι στην πολύ ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσω το πρώτο τεύχος του Newsletter της Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρείας (ΕΑΕ).
Ευχαριστώ όλους όσους μέχρι τώρα έχουν συμβάλλει σε αυτή την προσπάθεια η οποία πιστεύω να έχει την θετική σας ανταπόκριση και κρίση.
Πιστεύω και προσβλέπω στην συνέχεια αυτής της προσπάθειας.
Το αρχείο που θα βρείτε ως συννημμένο είναι στην τελική του μορφή ως pdf file χαμηλής ανάλυσης και αποστέλεται ως e-mail attachment σε ολα τα μέλη της ΕΑΕ.

Επίσης θα αναρτηθεί και στο site της Εταιρείας μας (newsletter).
Η ΕΑΕ αναμένεται πολύ σύντομα να προχωρήσει και στην εκτύπωσή του ώστε να διανεμηθεί σε έντυπη μορφή στα Μέλη της Αρθροσκοπικής Εταιρείας.

Θα αποσταλεί επίσης σαν e-mail στα μέλη του ΚΕΟΧ & της ΕΕΧΟΤ μέσω της Γραμματείας της ΕEXOT.

Ευχαριστώ πολύ και προσβλέπω στα σχόλιά σας και την κριτική σας.

Φιλικά

Ν. Ροϊδης
Ταμίας ΕΑΕ
Υπεύθυνος Σύνταξης