logo new gr

Ανακοινώσεις ΕΑΕ

Πρόσκληση συμμετοχής στα μετεκπαιδευτικά μαθήματα της Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρείας

Η Ελληνική Αρθροσκοπική Εταιρεία πιστή στις αρχές της για την συνεχιζόμενη εκπαίδευση των μελών της και δίνοντας σημαντική βαρύτητα στους νεότερους συναδέλφους θα ήθελε να σας ευχαριστήσει για την μαζική σας συμμετοχή στο πρόγραμμα μαθημάτων (webinars) του τύπου των ICLs (Instructional Course Lectures) που διοργάνωσε την ακαδημαϊκή χρονιά 2022-23. Με βάση την ομολογουμένως επιτυχημένη προηγούμενη χρονιά στοχεύουμε και φέτος να συνεχίσουμε αυτή μας την προσπάθεια με κίνητρο την καλύτερη εκπαίδευση μας και την ακόμη μαζικότερη συμμετοχή σας.

Έτσι λοιπόν και φέτος κάθε τελευταία Παρασκευή του μήνα μία ή περισσότερες κλινικές της Ελληνικής Επικράτειας με έναν ή περισσότερους ομιλητές θα έχει την δυνατότητα να παρουσιάζει διαδικτυακά, τις σύγχρονες επιστημονικές τάσεις και απόψεις γύρω από ένα ή και περισσότερα θέματα. Τα μαθήματα όπως γίνεται κατανοητό θα απευθύνονται πρωτίστως σε ειδικευόμενους και νέους Ιατρούς, αλλά επιπρόσθετα θα είναι και μία ευκαιρία με την συζήτηση που θα ακολουθήσει (μέσω του chat) για περαιτέρω σκέψη και αναζήτηση της επιστημονικά τεκμηριωμένης σύγχρονης άποψης και για τους παλαιότερους συναδέλφους.

Σας καλούμε λοιπόν να στείλετε την δήλωση συμμετοχή της κλινικής σας με έναν ή περισσότερους ομιλητές. Τα  μαθήματα θα πραγματοποιούνται μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας κάθε τελευταία Παρασκευή του μήνα στις 21.00 (σε περίπτωση άλλης εκδήλωσης ή επίσημης αργίας θα γίνονται σε κάποια άλλη ημερομηνία). Περιμένοντας λοιπόν την συμμετοχή σας, αναμένουμε μία νέα ακαδημαϊκή χρονιά γεμάτη από επιστημονικές εκδηλώσεις.

Για την συμμετοχή σας info@eae-net.gr (τηλ.6974481184).  

Ο Πρόεδρος                                                 Ο Γενικός Γραμματέας

Β. Χουλιάρας                                                        Μ. Σαββίδης