logo new gr

Ανακοινώσεις ΕΑΕ

10ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΑΕ

 Αγαπητοί συνάδελφοι

Ως πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Αρθροσκόπησης, Χειρουργικής Γόνατος και Αθλητικών Κακώσεων «Γεώργιος Νούλης», έχω την τιμή να σας προσκαλέσω στο 10ο συνέδριο της Εταιρείας που θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα, τον τόπο καταγωγής του Γεωργίου Νούλη, μεταξύ 19 και 22 Ιουνίου 2024.

Η Ελληνική Αρθροσκοπική Εταιρεία (ΕΑΕ) κλείνει το 2024 20 χρόνια, 20 χρόνια που πιστή στις αρχές της, προσέφερε τα μέγιστα στην μετεκπαίδευση των μελών της δίνοντας ταυτόχρονα ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση των νέων ιατρών. Το συνέδριο που διεξάγεται ανά διετία, η άσκηση σε πτωματικά παρασκευάσματα που τα τελευταία χρόνια διεξάγεται ανά έτος, το newsletter, οι διάφορες υποτροφίες αλλά και τα διαδικτυακά μαθήματα που καθιερώθηκαν από την εποχή της πανδημίας και τα εντατικά θεωρητικά σεμινάρια αρθροσκόπησης, είναι κάποιες μόνο από τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται με γνώμονα την συνεχή επιστημονική κατάρτιση των μελών της εταιρείας μας.

Το 10ο συνέδριο της Εταιρείας αποκτά επετειακό χαρακτήρα. Διακεκριμένοι ομιλητές από τον διεθνή χώρο και φυσικά από την Ελληνική επικράτεια  θα καλύψουν όλο το φάσμα της αρθροσκοπικής χειρουργικής, της χειρουργικής του γόνατος αλλά και των αθλητικών κακώσεων. Σε αυτό το συνέδριο θα δοθεί το βήμα για πρώτη φορά στους ειδικευόμενους ιατρούς με ξεχωριστές στρογγυλές τράπεζες, θα υπάρχουν video προβολές των πιο σύγχρονων χειρουργικών τεχνικών, αντιπαραθέσεις σε θέματα που συχνά μας προβληματίζουν στην καθημερινή κλινική πράξη ενώ θα ακούσετε τους υποτρόφους πως «βίωσαν» την εμπειρία μίας ταξιδιωτικής υποτροφίας της ΕΑΕ .Τέλος θα υπάρχει μία στρογγυλή τράπεζα αφιερωμένη στην ιστορία της ΕΑΕ.
Όπως πάντα η καλύτερη ελεύθερη ανακοίνωση θα βραβευθεί και θα μας εκπροσωπήσει στο επόμενο συνέδριο της ESSKA, ενώ θα υπάρχουν και άλλα βραβεία και για τις ελεύθερες ανακοινώσεις αλλά και για το καλύτερο e-poster.

Για όλους αυτούς τους λόγους σας προσκαλώ να συμμετάσχετε ενεργά τόσο με την επιστημονική σας όσο και με την προσωπική σας παρουσία στο 10ο «επετειακό» πανελλήνιο συνέδριο της ΕΑΕ.

Η δομή του συνεδρίου θα είναι τέτοια ώστε να μπορέσετε ταυτόχρονα να επισκεφθείτε τα μνημεία αλλά και τα πανέμορφα τοπία όχι μόνο των Ιωαννίνων αλλά και ολόκληρης της Ηπείρου. Επιπρόσθετα μέσα από τις κοινωνικές εκδηλώσεις που θα διοργανώσει η ΕΑΕ στα πλαίσια του συνεδρίου θα μπορέσουν όλοι οι συμμετέχοντες να αναπτύξουν φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις με διακεκριμένους Έλληνες και ξένους Ορθοπαιδικούς καταξιωμένους στο αντικείμενο τους.

Σας περιμένουμε λοιπόν από 19 έως 22 Ιουνίου στα Ιωάννινα, στο συνέδριο μας,  όχι μόνο για να ενημερωθείτε και να εκπαιδευτείτε στις σύγχρονες τάσεις και τεχνικές της αρθροσκοπικής χειρουργικής αλλά και να ανταλλάξουμε από κοντά τις επιστημονικές μας ανησυχίες.

Μείνετε συντονισμένοι με την Ελληνική Αρθροσκοπική Εταιρεία για συνεχή ενημέρωση για το 10ο Αρθροσκοπικό Συνέδριο https://www.eae-net.gr/el/congress2024



Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Βασίλης Χουλιάρας
Πρόεδρος ΕΑΕ 2022-24