logo new gr

Ανακοινώσεις ΕΑΕ

Πρόσκληση για δημοσίευση στο newsletter

Αγαπητοί φίλοι της Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρείας,

Όπως γνωρίζετε, ένας από τους στόχους της Εταιρείας μας είναι η ανταλλαγή επιστημονικών απόψεων μέσω της προβολής του έργου των μελών στις ποικίλες δραστηριότητές μας. Το έντυπο εργαλείο της Εταιρείας μας είναι το Newsletter (https://www.eae-net.gr/el/vivliothiki/newsletter-gr)  το οποίο, στην εξάμηνη έκδοσή του, αναδεικνύει το επιστημονικό έργο πολλών συναδέλφων με τη δημοσίευση επιστημονικών εργασιών. Για το λόγο αυτό, καλούνται όλα τα μέλη να συμμετάσχουν στις εκδόσεις του Newsletter με τη δημοσίευση χειρουργικής τεχνικής, νέας μεθόδου ή επιστημονικής άποψης.

Μη διστάσετε, λοιπόν, να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν θέλετε να μοιραστείτε το επιστημονικό σας έργο με την υπόλοιπη οικογένεια της Αρθροσκοπικής Εταιρείας. Μπορείτε να αποστείλετε την εργασίας σας ηλεκτρονικά και θα χαρούμε πολύ να τη δημοσιεύσουμε.

Φιλικά,

Αλέξανδρος Π. Τζαβέας
Ειδικός Γραμματέας ΕΑΕ
Υπεύθυνος σύνταξης Newsletter ΕΑΕ
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.